Teatre Can Ninot Sant Cugat.

 
 

Can Ninot, el teatre més petit de Catalunya i la Cia. Tian Cusidó de teatre en miniatura es troben al costat del Monestir de Sant Cugat, en plè barri vell entre la Pl. Pep Ventura i Mercat Vell.

A Can Ninot trobareu espectacles familiars, titelles, cursos de teatre, casals per a totes les edats i cursos de teatre en anglès. El professorat de Can Ninot és bilingüe (anglès/català), està llicenciat per l’Institut del Teatre i té una àmplia experiència docent i professional, treballant el teatre des de les aules i els escenaris. També podeu disposar del nostre espai llogant-lo o per a les vostres festes d’aniversari. 

Benvinguts a Can Ninot.

Can Ninot.
Titelles.
Cursos de teatre.
Casals d’Estiu.
Festes d’aniversari.
Espectacles.

Adreça:
Can Ninot, Cia. Tian Cusidó.
c/Sallés, 10.
08171
Sant Cugat del Vallès.
(entre Pl. Pep Ventura i Mercat Vell)Programacio_Titelles_a_Sant_Cugat.htmlCursos_i_Tallers_de_Teatre/Cursos_i_Tallers_de_Teatre.htmlCASALS_DESTIU_2017.htmlFestes_dAniversari.htmlEspectacles_En_Gira_i_Escolars.htmlOn_som.htmlOn_som.htmlOn_som.htmlOn_som.htmlOn_som.htmlOn_som.htmlOn_som.htmlOn_som.htmlFestes_dAniversari.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7shapeimage_2_link_8shapeimage_2_link_9shapeimage_2_link_10shapeimage_2_link_11shapeimage_2_link_12